tiistai 8. lokakuuta 2013

Se suojakuori viimeinkin!

Toimitusvaikeuksien jälkeen suojakuori saapui vihdoin ja viimein ja on ollut nyt jonkin aikaa jo käytössä. Kuorta asentaessa parannettu tiiviys kävi varsin selväksi, sillä kuori on hetikin jämäkämpi ja vaikeampi irroittaa. Myös näppäinten reunukset ovat tiiviimmät, mikä ilmeni valitettavasti myös tympeänä puolittain pohjaan jumittumisena virtanapin osalta.



Kuoren pinnoite on vähemmän liukas kuin vakiokuoren, jonka huomaa etenkin jos luuria säilyttää farkkujen tai minkä tahansa tiukempien housujen taskussa. Luuri ei livahda taskuun hetikään
niin sulavasti kuin vakiokuorella, mutta toisaalta se ei lipeä yhtä helposti kädestäkään. Vaikka kyseessä onkin vain IP54-luokituksen omaava kuori, niin hieman harmittaa että microUSB-portille
ei ole minkäänlaista suojatulppaa.



Varsin pian kävi ilmi, että kuori kerää naarmuja varsin helposti (kuvassa nämä eivät kuitenkaan pahemmin erotu), mutta eihän tällaista kuorta muutenkaan osteta jos luuria on tarkoitus pitää kuin kukkaa kämmenellä.

Siinä missä etenkin suojatulpan puuttumisen myötä tämän kuoren kanssa ei ehkä kannata sinne mereen sukeltaa, niin ainakin tämän tiiviimmän rakenteen myötä uskaltaa paremmin lähteä lenkkeilemään Lumia taskussa sateisemmallakin ilmalla. Virtanapin jumiminen on ainut isompi miinus tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti